Waarom is een blog belangrijk?
Een bedrijfsblog werkt als een showcase om uw bedrijf, uw producten of diensten en alle aanvullende informatie die relevant is voor uw bedrijf bekend te maken.

Nieuwe functie Maak een blog van de Godaddy Website Maker
Het maken van een persoonlijke of bedrijfsblog hoeft geen ingewikkelde taak te zijn. U kunt het zelfs gemakkelijk zelf bouwen, omdat er momenteel verschillende platformen zijn die u in staat stellen om intuïtief te werken en snel en eenvoudig een blog te ontwerpen.


Nu in GoDaddy hebben we een nieuwe functionaliteit toegevoegd en deze is opgenomen in de Website Builder: u kunt eenvoudig een blog maken voor uw bedrijf. Wilt u weten hoe u het stap voor stap kunt gebruiken?

Gids voor het maken van een blog

 1. Configureer uw web
  Als je nieuw bent bij GoDaddy, is het eerste wat je moet doen het opzetten van je webpagina. Ga naar uw klantenaccount en klik op de startpagina op Configureer de gevraagde informatie in het volgende venster.
  De configurator opent waar u het thema (kleuren en lettertypen) kunt kiezen dat het beste past bij het ontwerp dat u voor uw website had, pagina’s en andere opties kunt toevoegen. U kunt ook een voorbeeld van uw website bekijken voordat u deze publiceert.
  U kunt al deze functies zo vaak als u wilt aanpassen. Vergeet niet om opnieuw op Publish te klikken om uw website bij te werken. Als u al deel uitmaakt van GoDaddy en u heeft uw website online, ga dan zoals gewoonlijk naar uw klantenaccount en klik op de startpagina op Manage. Op de volgende pagina klikt u op Edit website om terug te gaan naar de configurator
 2. Voeg een blog toe
  Zodra uw website online is, kunt u een blog toevoegen. Om dit te doen moet u in de configurator staan en naar de sectie Toevoegen aan deze pagina van het rechtermenu gaan. Selecteer uit de lijst die verschijnt, Blog . U kunt ook uw blog of een ander type onderdeel toevoegen door op de blauwe knop te klikken. Dezelfde lijst verschijnt rechts van de configurator.

U kunt kiezen uit drie verschillende ontwerpen. Kies het ontwerp dat u het beste bevalt!
Als u op Mijn blog klikt, toont de configurator u aan de rechterkant de verschillende opties om het te bewerken. U kunt de lay-out van uw blog, de kleuren, een titel en een hoofdafbeelding toewijzen, enz. Schrijf een bericht

 • Nu is het tijd om te beginnen met schrijven over wat je een expert bent. Hoe? Heel eenvoudig. Klik op de groene knop Start typen of op de blauwe knop rechts van de configurator Beheer de blog.
 • Er wordt een nieuw venster geopend waarin u kunt filteren op alle publicaties van uw blog, de publicaties die al gepubliceerd zijn of de ontwerpen. Aangezien u nog geen geschreven inhoud heeft, klikt u op de blauwe knop om uw eerste bericht te schrijven.
 • Nu kunt u uw berichten op een zeer eenvoudige manier maken. Schrijf de titel, voeg uw eigen of stockfoto’s toe, voeg een categorie toe en schrijf de tekst van uw bericht.
 • Door de tekst te selecteren kun je de grootte van het lettertype aanpassen, de tekst cursief, onderstreept of vetgedrukt, een link toevoegen of een tabel met punten of getallen.
 • Zodra u klaar bent met het schrijven over het onderwerp dat u hebt gekozen en u denkt dat het bericht perfect is, klikt u op Publiceren en voilà! Je bericht is nu online en je kunt het nu verspreiden op je sociale netwerken of via een e-mailmarketingcampagne om zoveel mogelijk mensen te bereiken en het verkeer op je website te verhogen.
 • Klik op New Publication om verder te gaan met het toevoegen van waardevolle content aan uw blog.
 • Uw blog is al geïntegreerd in uw homepage en uw website ziet er nog professioneler uit.
Gids voor het maken van een blog met de Godaddy Website Maker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *