De Site Builder heeft een eenvoudig te gebruiken en zeer vriendelijk platform, met vele mogelijkheden om uw website aan te passen. Het omvat ook gratis hosting, e-mailaccounts en verbinding met onder andere uw domein.

Ken de belangrijkste voordelen

 1. Bouw een website zonder technische vaardigheden.
  Zoals we al hebben gezegd, de belangrijkste attractie is dat je geen expert op dit gebied hoeft te zijn om snel een website te krijgen die er professioneel uitziet. Integendeel, het is zo gemaakt dat je het in een paar stappen kunt bouwen.
  Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf of website u wilt maken. In deze tool vind je alles wat je nodig hebt om een corporate site, een blog, een online winkel en allerlei projecten te ontwikkelen.
 2. Kies uit honderden beschikbare sjablonen.
  Naast het hebben van vele sjablonen beschikbaar zijn, zijn ze georganiseerd per type website of bedrijf. Deze modellen zijn gegroepeerd per Business, Portfolio, Personal, Blog en andere.

Zoals u kunt zien, vergemakkelijkt de maker van de site de bouw ten volle. Werk met het idee van het invoeren, kies het thema dat u leuk vindt en begin de site aan te passen aan uw wensen.

Als u snel een website wilt hebben en u zich ongemakkelijk voelt over het moeten inzetten van technische vaardigheden, is dit een uitstekende optie waarbij u geen kwaliteitsverlies zult lijden en zich op het hoogtepunt van andere, meer complexe bouwplaatsen bevindt.

Bouw uw site met een intuïtieve en vriendelijke editor.
U vindt in het menu de belangrijkste functies en configuraties om te beginnen met het maken van de site.

In de zijbalk kiest u tussen de zichtbare elementen die u kunt invoegen met behulp van de “drag and drop” methode, waarbij u de elementen van de ene plaats naar de andere brengt met eenvoudige muisbewegingen. En als we het over elementen hebben, verwijzen we naar items zoals afbeeldingen, audio, video’s en formulieren, onder andere.

Krijg in één keer een responsieve website.
U kunt een unieke website maken omdat deze perfect werkt op alle apparaten (computers, tablets, mobiele telefoons)

Dit betekent dat het ontwerp responsief is en dat het reageert op de grootte van het apparaat waarvan het wordt weergegeven, zodat de afmetingen van de inhoud worden aangepast en de elementen op een georganiseerde manier worden weergegeven. Op deze manier zorgt u voor een aangename ervaring, waar u ook vandaan komt.

Maak specifieke pagina’s, plaats banners en andere.
De opties van sjablonen helpen en maken het moment om de site te bouwen aangenaam, omdat ze niet alleen opties bieden, maar ook diverse suggesties op basis van de ervaring van de navigatie. Deze suggesties verschijnen bijvoorbeeld bij het bewerken van de inhoud van pagina’s zoals “Contact”, “Diensten” en “Over”

En als het bouwen van een blog is, vindt u verschillende middelen om elementen zoals de zijbalk van het menu, het commentaarsysteem, de weergave van publicaties, de knoppen om te delen in sociale netwerken en fundamentele SEO-instellingen te beheren.
Het is ook mogelijk om video’s en audiobestanden te uploaden; het kunnen configureren van de grootte van het scherm, de kleuren van de speler en de automatische reproductie.

 1. Toegang tot een gratis hosting
  De hosting om de inhoud van de website op te slaan zijn opgenomen in de HostGator Mexico Site Maker plannen, de mogelijkheid om een domein te gebruiken dat u al heeft of een nieuw domein te registreren als u dat wenst. Zelfs in de jaarlijkse modus, voor het initiatief en professionele plannen verdien je een gratis domein registratie.
 2. Gebruik gepersonaliseerde e-mailaccounts
  Ter ondersteuning van de geloofwaardigheid van uw merk en uw bedrijf, heeft u gepersonaliseerde e-mailaccounts met de naam van uw domein @ your-domain.com
  Met een professionele website en gepersonaliseerde e-mailaccounts hebt u een zeer belangrijke stap gezet in de opbouw van identiteit en online aanwezigheid.
 3. Bekijk de statistieken van uw website
  U heeft toegang tot de statistieken van uw website om de patronen van gegevens, verkeer en relevante informatie te volgen die u nodig heeft om uw dagelijkse werkzaamheden te verbeteren.
Belangrijkste voordelen van de website bouwer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *